dinsdag 4 augustus 2009

Veen Bosch & Keuning Uitgevers NV

Veen Bosch & Keuning Uitgevers NV is een groep van boeken- en tijdschriftuitgeverijen op allerlei terrein, ontstaan uit een fusie tussen Veen Uitgeversgroep en Bosch & Keuning NV. De groep is een van de grootste aanbieders in het Nederlands taalgebied. De uitgeverijen zijn ondergebracht in vier uitgeefmaatschappijen, te weten Fictie, Non-fictie, Special Interest en Educatief.

Veen Bosch & Keuning Uitgevers NV mag zich verheugen in belangrijke auteurs en vooraanstaande merken. De uitgaven van de groep zijn niet alleen in onderwerp, maar ook in vorm veelvuldig: boek, tijdschrift, pocket, losbladig werk, cd-rom, website of online-informatie; elk product wordt zo goed mogelijk aan de behoeften en wensen van de markt en de tijd aangepast.

Veen Bosch & Keuning Uitgevers NV probeert de belangen van de auteur, het culturele belang én het voortbestaan van de uitgeverij zo goed mogelijk te dienen. Zij is er trots op betrokken te zijn bij een cruciale taak in de samenleving: de verspreiding van ideeën, gedachten, kennis en informatie.

E-mail:
algemeen@veenboschenkeuning.nl

Geen opmerkingen: