dinsdag 4 augustus 2009

Uitgeverij BULAAQ

Uitgeverij BULAAQ geeft boeken uit over het Midden-Oosten, Noord-Afrika en islam. De uitgeverij is in 1992 opgericht om iets te laten zien van de grote diversiteit aan maatschappelijke, politieke en culturele uitingen. Daarnaast verschijnen er sinds jaar en dag woordenboeken en taalboeken.
Bulaaq verwijst naar de gelijknamige wijk van Cairo waar in de negentiende eeuw veel drukkerijen en uitgeverijen actief waren. Nu is het een levendige volkswijk.

We stellen inzending van uw manuscript of boekidee zeer op prijs. Dat kan electronisch (als attachment) of per post . Uw voorstel ontvangen we graag met een korte, duidelijke samenvatting van het boek of uw voorstel en met een korte introductie van uzelf. Als u twijfelt of uw voorstel bij ons past, kunt u natuurlijk ook telefonisch contact opnemen. Gelieve bij manuscripten die u per post instuurt en die u graag retour ontvangt, retourporto bij te sluiten.

BOEKHANDELS
De boeken van Bulaaq kunnen uit voorraad besteld worden bij het Centraal Boekhuis te Culemborg, Scholtens te Sittard en EPO te Antwerpen (vanaf 1 januari 2008). Boekhandels die niet zijn aangesloten bij een van deze grossiers, kunnen rechtstreeks bestellen.

U kunt ons gewoonlijk tijdens kantooruren bereiken op 020 428 75 01, en via info@bulaaq.nl

Geen opmerkingen: