maandag 3 augustus 2009

NBD/Biblion

Veursestraatweg 280 T (070) 3377 733
2265 CL Leidschendam F (070) 3377 899
Postbus 437 E info@nbdbiblion.nl
2260 AK Leidschendam I www.nbdbiblion.nl


NBD/Biblion levert een compleet pakket producten en diensten die bijdragen aan het succes van uw bibliotheek of (school)mediatheek.
Wij selecteren, beschrijven en bieden het brede aanbod (nieuwe) titels aan dat op de Nederlandse markt uitkomt. Niet alleen boeken, ook andere media zoals dvd’s, cd-roms, daisy-roms en cd’s nemen wij in ons productenpakket op. Daarnaast bieden wij op maat gesneden werk: selecties op thema, bestsellers, top muziekcd’s of bijvoorbeeld op het persoonlijke collectieprofiel van uw bibliotheek.
De door u bestelde media leveren wij in een uitleenklare versie die geschikt is voor jarenlang bibliotheek- en mediatheekgebruik, met titelbeschrijving en voorzien van een onverwoestbare omslag. Overige media leveren wij in door u gewenste mediadozen.

Biblion Uitgeverij
Naast het beschrijven en leveren van bijna al deze nieuw verschenen media geeft onze uitgeverij tal van publicaties uit. Vakliteratuur, literatuur op het gebied van leesbevordering, non-fictie voor de jeugd en on line publieksbestanden over literatuur en actuele items.

Productinnovaties
Als vernieuwer in de markt zijn wij continue bezig met productontwikkeling en -verbetering. Met productinnovaties zoals Profielselectie, de Nationale Bibliotheekkaart en de verschillende ontworpen binderijmachines spelen wij daarbij in op de wensen van onze klanten.

Zo dragen wij met onze producten en diensten bij aan een efficiënte en moderne bedrijfsvoering van uw bibliotheek.

NBD/Biblion denkt voor en achter de schermen met u mee.

Geen opmerkingen: