dinsdag 4 augustus 2009

Uitgeverij De Boeck is sinds 01 januari 2009 exclusief verdeler van de Uitgaven van Uitgeverij Nelissen in België.

Uitgeverij Nelissen is een zelfstandige educatief-wetenschappelijke uitgeverij. De uitgeverij bestaat al meer dan tachtig jaar en kan bogen op een ruime ervaring. Uitgeverij Nelissen geeft kwalitatief hoogwaardige onderwijs- en vakliteratuur uit voor studenten in het hoger onderwijs en hoger opgeleiden in het werkveld van zorg en hulpverlening, onderwijs, coaching en management.

“Door deze samenwerking kan Nelissen internationaal groeien en zich toch blijven focussen op haar kernactiveit: het uitgeven van kwaliteitsvolle uitgaven binnen het ruime domein van management”, aldus Pieter Zwart, commercieel directeur van Uitgeverij Nelissen. “Bovendien kiezen we voor een zeer betrouwbare partner en gevestigde waarde op de Belgische markt. Uitgeverij De Boeck heeft een jarenlange reputatie van kwaliteit opgebouwd en biedt ons de nodige expertise en zekerheid dat ons fonds in goede handen is.”

Ook Gerda Ghysels, senior uitgever bij Uitgeverij De Boeck, is zeer tevreden met de overeenkomst. “Het uitgebreide aanbod van onze uitgaven situeert zich binnen een ruim gamma van vakdomeinen zoals Accountancy, Bedrijfs- en Financieel beleid, Economie, Communicatie, Didactiek, Informatica, Psychologie, Recht … Met het gamma van Uitgeverij Nelissen doen we een zeer kwaliteitsvolle uitbreiding binnen het sociaal-agogische onderwijs en werkveld, coaching en management.”

Geen opmerkingen: