maandag 3 augustus 2009

Ark Media

Ark Media, Donauweg 4, 1043 AJ Amsterdam, (020) 480 29 99, info@arkmedia.nl


Ark Media is de nieuwe naam van uitgeverij Ark Boeken.
Sinds jaar en dag is onze uitgeverij bekend als specialist in kinderbijbels en bijbelse prentenboeken. Ark Media is inmiddels uitgegroeid tot een toonaangevende christelijke uitgeverij met boeken die verrassen en inspireren. Stuk voor stuk titels waarin woorden tot leven komen. Ark Media geeft ook praktisch-pastorale titels en trendy cadeauboeken uit. Boeken van bekende auteurs én van aanstormende jonge schrijf- en tekentalenten. Naast boeken verschijnen er digitale media zoals luisterboeken, CD-roms en DVD's.

Regelmatig kloppen andere organisaties bij Ark Media aan om hun manuscript als gezamenlijk project uit te geven.
Alle activiteiten zijn erop gericht om op een positieve manier aandacht te vragen voor de Bijbel en het christelijk geloof.

Een greep uit het aanbod van Ark Media:

- Informatie over de Bijbel
- Boeken over geloof en praktijk
- Kinderbijbels
- Bijbelse verhalenboeken en prentenboeken
- Gedichtenbundels
- Uitgaven voor jongeren
- Cadeauboeken voor feestdagen of bijzondere momenten
- Kalenders en dagboeken
- Wenskaarten
- Digitale media

Alle boeken en andere materialen vindt u hier op www.arkmedia.nl. Deze site houdt u op de hoogte van actuele informatie en de allernieuwste boeken.
Ons wenskaartenprogramma Morgensterkaarten vindt u op www.morgensterkaarten.nl.

Manuscript opsturen
Wilt u een manuscript naar ons opsturen ter beoordeling? Let dan op het volgende:
• Stuur het manuscript per e-mail naar Marieke Slagter (redactie): http://www.arkmedia.nl/ac_framework/pages/edit/
• U kunt ook een papieren versie van uw manuscript sturen naar ons postadres, t.a.v. de redactie. Het is dan verstandig om zelf een origineel thuis te houden.
• Bij binnenkomst krijgt u van ons een ontvangstbevestiging.
• Vanwege het grote aanbod van manuscripten kan de beoordeling enkele maanden in beslag nemen, we vragen uw geduld hiervoor.
• De reactie die wij u geven zal te maken hebben met ons besluit om het wel of niet uit te geven. We kunnen helaas geen uitgebreide inhoudelijke beoordeling geven, daarvoor is het aantal manuscripten dat wij binnen krijgen te groot.
• Gedichten: De verkoopkansen voor gedichtenbundels zijn klein en om die reden zijn we voorzichtig met het uitgeven van gedichten. De kans dat wij uw gedichtenbundel uitgeven is dus ook niet groot. We willen uw gedichten natuurlijk wel beoordelen, maar dit is wel iets om rekening mee te houden.

Geen opmerkingen: